Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlík albánský

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

evosheek evosheek

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 5 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 896 kJ /
1 648 kcal
Bílkoviny94,31 g
Tuky55,54 g
Vláknina27,95 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 2,78 g
Sůl7,00 g
Sacharidy181,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a dusíme. Krok 2: Když zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr.

Zveřejněno 30. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlík albánský

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rl3L

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlík albánský

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rl3L

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Recept jsem vyzkoušel. Jehněčí jsem nechal probublávat 20 minut a až pak jsem přidal zeleninu. Místo špenátu jsem použil fazolové lusky. Výsledek výborný a recept určitě ještě použiju.:-p

Júú,mňam. už to mám v troubě :-p:-p:yes::yes:

Kombinácia jahňaciny a balkánskeho syra je úžasná :yes: ;-) Veľmi dobré jedlo, len som nemala listový špenát a mrazený sa mi nezdal kóšer, tak som dala namiesto neho trocha pekingskej kapusty. Jediná pripomienka : druhýkrát dám najprv čiastočne podusiť mäso, až potom pridám zemiaky a zeleninu, boli príliš mäkké. Ale niekto to má takto rád, možno to tak má aj byť. V každom prípade chuť výborná :yes:;-):yes:
Škoda, že recept má tak málo bodov :-/ + 6 Je výborný.

Jahňacinu mám, zvyšok nie je problém, len sa chcem spýtať na ten špenát. Myslí sa listový špenát, ktorý sa neseká alebo môže byť aj mrazený pretlak ?;-)

Jahněčí nemám, ale někdy to s ním vyzkouším:-) Zatím tam dám třeba kuřecí maso, to bude taky dobré:-):-p

Ivoši, předpokládám, že maso je nakrájené na kostky. :-?
Občas se dá jehněčí koupit, ale v malých městech prý jen o velikonocích a o vánocích :-//

:-O Hmm, ani nevím proč jsem recept otevřel, albánským jídlům zrovna neholduju, ale tohle se zcela vymyká a určitě to brzy spáchám. Děkuju a bod samozřejmě je na cestě.

Mňam,to by som rada vyskúšala,len keby som mala to jahňacie:-(Všetky suroviny,čo mám rada:-p,dávam bod:yes:

Tématické fráze:
balkánský kotlík, jehněčí kotlík, kotlíkové recepty, albánský salát, jehněčí v kotlíku, recepty z kotlíku, recepty do kotlíku, recepty albánské kuchyně, albánský chléb, albanske jidla, recept na kotlík, recept na albanske jidla, recepty albánský chléb, albánský chleba, albánské rybí recepty, kotlik recept, recepty jehněčí kotlík, albánská kuchyně, balkánský kotlík recept, recepty na vaření v kotlíku

Suroviny:
maso jehněčí, brambory, cibule, mrkev, celer, kořen petržele, kukuřice, špenát, smetana, sýr balkánský, sůl, pepř, olej olivový

Přidat fotografie receptu