Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na čabajce

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ramona79 ramona79

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie367 kJ /
88 kcal
Bílkoviny2,48 g
Tuky0,47 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy15,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na plátky-nebo kusy, a v tlakáči z obou stran smažíme s oreganem, maso vyjmeme a přidáme cibulku nakrájenou na kostičky s nakrájenou čabajkou a chvíli smažíme. Přidáme maso, mrkev, osolíme a opepříme. Krok 2: Zalijeme vodou, zavřeme tlakáč a necháme dusit. Jak bude maso měkké, maso vyndáme a do té omáčky dáme protlak a trochu zahustíme moukou.

Zveřejněno 4. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové na čabajce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z82E

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové na čabajce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z82E

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí na cabajce, maso na čabajce, čabajky recept, cabajka recept, čabajka s masem, cabajky, vepřové plátky na čabajce, kotlety na cabajce, ramona z vepřového masa, vepřové maso s cabajkou, ¨čabajky recepty cz, recept čabajka, omáčka s čabajky, smažíme v tlakáči, cabajka recept#utm_source=encyklopedie.seznam.cz, omáčka z čabajky, vepřové čabajka, recepty s čabajkou, vepřové maso recepty

Suroviny:
maso vepřové, cibule, mrkev, čabajka, protlak rajčatový, sůl, pepř, koření oregáno

Přidat fotografie receptu