Losos v bylinkové krustě a lilkové lasagne
Křupavá bramborová krusta obohacená o čerstvé bylinky zvýrazní jemnost a šťavnatost lososa, zatímco lilkové lasagne přinášejí středomořské ingredience – pečený lilek, špenát a sýr tvoří lahodné vrstvy plné chuti.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,36 g |
Tuky | 52,12 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 43,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Vaření je hra
Lasagne stačí zapéct opravdu chvíli, já je zapomněla vyjmout dříve, tak je mozzarella více zapečená:-).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2014 17:21
elis007: ahoj, peču cca na 200st., to ohlídáš podle vůně a opečené krusty (bramb.směs by měla být nahoře křupavá..., je tam vejce, tak aby se směs pěkně zapekla)
Dát do rozpálené trouby a je to jen vlastně rychlé dopečení.
Jen ty lassagne péct samostatně, abys je mohla vydělat dříve.
Dát do rozpálené trouby a je to jen vlastně rychlé dopečení.
Jen ty lassagne péct samostatně, abys je mohla vydělat dříve.
11. 4. 2014 15:30
Mohla bych se prosím zeptat pri kolika stupnich se to má péci. O víkendu určitě vyzkouším.
27. 2. 2011 15:26
migela-v prima a díky za pěknou fotku
27. 2. 2011 14:09
Právě jsme doobědvali, všem moc chutnalo, opravdu lahoda! Jen jsem místo lososa upekla pangase a místo čerstvých bylinek jsem přidala osmahlou cibulku se žampióny. Dávám bodík a dovolím si přidat i fotku
19. 1. 2011 20:46
clermonty, moc, moc mě těší, že zrovna můj recept ozdobil Tvůj stůl v tak krásný roční čas.Díky (a také, že nezklamal
19. 1. 2011 20:13
Dělala jsem tento recept na vánoce. Musím říci, že to bylo noblesní!!! Samozřejmě, že uděluji bodík, který už měl být v minulém roce. Ale přesto všechno je to mooooc dobré !!! Děkuji za inspiraci.
11. 5. 2010 20:39
Nádherně nafocený kreativní recept. +14
8. 5. 2010 20:07
Je to opravdu moc krásná fotka, recept také
8. 5. 2010 19:21
8. 5. 2010 18:34
super, to má úroveň
8. 5. 2010 18:30
Opět nádhera
8. 5. 2010 18:26
8. 5. 2010 18:06
náááááádhera
8. 5. 2010 17:53
oooo luxusní
8. 5. 2010 17:26
dokonalé
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno před 14 hodinami
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 19 hodinami
Podzimní chilli salát
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Suzy8 uvařila před 5 hodinami
Domácí burger (gril)
Vasek1 uvařil před 6 hodinami
Krůtí na paprice
Ennia uvařila před 6 hodinami
Kuřecí "popcorn"
jechapavel204 uvařila před 7 hodinami
Rychlé oříškové muffiny
Lisa444 uvařila před 7 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Verone uvařila před 7 hodinami
Chuďasova chlebová polévka
Hanina65 uvařila před 7 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
Badina uvařila před 9 hodinami
Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky
sekacka uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem
Lososa můžeme uplatnit v mnoha běžných receptech i delikatesách. Jak chutná nejlépe?
Časté chyby při vaření brambor: Předejděte rozvařeným či naopak tvrdým bramborám
Další recepty
Tématické fráze: bylinková krusta ryba v bylinkové krustě krusta losos s bylinkami pstruh v bylinkové krustě losos s bylinkovou krustou losos s krustou bylinková krusta recept losos bylinky strouhanková krusta krusta recept ryba ve strouhankové krustě bilinková krusta v bylinkové krustě losos recepty s bylinkami ryba s bylinkovou krustou losos recepty losos a bylinky bylinkova krusta na ryby pstruh v kruste
Suroviny: losos, olej olivový, sůl, šťáva citronová, brambory, vejce, bazalka čerstvá, koření oregáno čerstvé, sůl, pepř mletý, cuketa, špenát listový, sýr mozzarella, česnek, sůl, smetana
Losos v bylinkové krustě a lilkové lasagne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZMA
24 názorů