Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení hrudí vařené obložené zeleninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 715 kJ /
1 127 kcal
Bílkoviny203,53 g
Tuky24,08 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 932 mg
Sůl2,24 g
Sacharidy16,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem. Krok 2: Až bude maso měkké, tak jej vyndáme, nakrájíme na úhledné porce a podáváme s bramborami a obložené naloženou zeleninou. Krok 3: Tu si můžeme opéct na másle nebo si z ní udělat salát. Krok 4: Polévku (vývar) upravíme stejně jako hovězí polévku.

Zveřejněno 5. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jelení hrudí vařené obložené zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/og3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jelení hrudí vařené obložené zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/og3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
jelení maso recepty, jelení maso, recepty z jeleního masa, srnčí maso recepty, recepty jelení maso, jelení krkovice, jelení krkovice recept, recept na jelení maso, jelení maso recept, jelení krkovice recepty, jelení maso na zelenině, srnčí panenka, vařené srnčí maso, maso z jelena, recepty na jelení maso, sika na zelenině, recepty-jelení maso, recepty na jelení maso, varene vino, sika recept na zelenina

Suroviny:
hruď jelení, voda, cibule, mrkev, petržel, celer, pepř, koření nové koření, bobkový list, sůl

Přidat fotografie receptu