Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 999 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,47 g |
Tuky | 2,16 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do tří zapékacích misek rozdělím olej z tuňáka a přidám kousíček másla, jen pro chuť.
Nakrájená rajčata rozložím do misek.
Papriky podélně rozkrojím, položím na rajčata, vyplním sýrem mozarrela a tuňákem.
Mám-li, dám i strouhaný sýr. Krok 2: Strčím do trouby na 10 minut, nebo i méně, jen aby se sýr rozpustil a hotovo. Nepředehřívám jí. Lze i zatočit na nejvyšší stupeň v mikrovlnce. Krok 3: Posypu šnitlíkem a šup do bříška.
Jako příloha je pohanka, či chléb.
Já nesolím, vy si dochuťte.
Nakrájená rajčata rozložím do misek.
Papriky podélně rozkrojím, položím na rajčata, vyplním sýrem mozarrela a tuňákem.
Mám-li, dám i strouhaný sýr. Krok 2: Strčím do trouby na 10 minut, nebo i méně, jen aby se sýr rozpustil a hotovo. Nepředehřívám jí. Lze i zatočit na nejvyšší stupeň v mikrovlnce. Krok 3: Posypu šnitlíkem a šup do bříška.
Jako příloha je pohanka, či chléb.
Já nesolím, vy si dochuťte.
Zveřejněno 13. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vynikající plněné zapečené papriky+pohanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYyB
Moje poznámka
Vynikající plněné zapečené papriky+pohanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYyB
Nejnovější recepty
Brokolicové nočky
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 15 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 16 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka ořechová
Neregistrovaný před 2 sekundami
Pstruží filátka na másle
Neregistrovaný před 8 sekundami
Čevabčiči do trouby
Neregistrovaný před 1 minutou
Žitná pizza
Neregistrovaný před 2 minutami
Zelný salát se sušenými rajčaty
Neregistrovaný před 2 minutami
Nadívaná kuřecí kůže
Neregistrovaný před 4 minutami
Johančino tajemství
Neregistrovaný před 7 minutami
Salát s červenou rýží a mozzarellou
Neregistrovaný před 9 minutami
Bramboráky
Neregistrovaný před 10 minutami
Masové hašé
Neregistrovaný před 10 minutami
Tématické fráze:
zapečené papriky,
zapečené papriky s pohankou,
recepty z pohanky a lilku,
lilek a pohonka recept,
zapečené plněné papriky,
plněné zapečené papriky,
recept plněná paprika zapečená,
recept zapečené papriky,
pohanka recepty,
papriky plnrne tunakem,
pohanka s tuňákem,
papriky plněné pohankou,
zapečený papriky,
plněné papriky v mikrovlnce,
plnene papriky pohankou,
zapečený lilek s pohankou,
pohanka v mikrovlnce,
pohanka s paprikou,
plnene papriky tunakem,
zapečené papriky s balkán
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
rajče,
sýr mozzarella,
tuňák,
máslo,
sýr,
šnitlík
Komentáře (8)