Suroviny
Porce: 1-? (po ochutnání už na ostatní většinou nezbyde)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 182 kJ / 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 31,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mouky, oleje, soli, kmínu a vody (přidáváme postupně) ručně vypracujeme vláčné nelepivé těsto.
Krok 2: Pórek omyjeme a nakrájíme, rajčata pečlivě vymačkáme od šťávy, sýr (pokud nemáme plátkový) nastrouháme.
Krok 3: Na plech dáme alobal a lehce ho potřeme olejem.
Krok 4: Těsto neválíme, ale po kouskách ho rozmačkáváme na alobal, dokud není plech pokryt tenkou vrstvou.
Krok 5: Zapneme troubu na cca 200°C.
Těsto pomažeme kečupem a lehce pokořeníme. Krok 6: Poklademe jej sýrem, pórkem, rajčaty, opět pokořeníme, pokapeme kečupem a posypeme parmazánem. Krok 7: Upečeme, vyndáme a necháme chvíli vychladnout.
Dobrou chuť!
Těsto pomažeme kečupem a lehce pokořeníme. Krok 6: Poklademe jej sýrem, pórkem, rajčaty, opět pokořeníme, pokapeme kečupem a posypeme parmazánem. Krok 7: Upečeme, vyndáme a necháme chvíli vychladnout.
Dobrou chuť!
Zveřejněno 19. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7p8B
Moje poznámka
Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7p8B
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 14 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 15 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 18 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 minutou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 2 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 12 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 12 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 13 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 14 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 17 hodinami
Tématické fráze:
pizza z celozrnné mouky,
celozrnné těsto na pizzu,
těsto na pizzu z celozrnné mouky,
pizza ze spaldove mouky,
špaldová pizza,
pizza těsto z celozrnné mouky,
pizza z zitne mouky,
pizza bez kynutí,
pizza z celozrne mouky,
pizza z celozrnné mouky recept,
domácí pizza bez kynutí,
recept pizza z celozrnné mouky,
zdravá pizza,
recept na celozrnou pizzu,
recept na celozrnnou pizzu,
domácí celozrnná pizza,
těsto na pizzu ze spaldove mouky,
pizza s celozrnné mouky,
recept na pizzu z celozrnné mouky,
celozrne testo na pizzu
Suroviny:
mouka celozrnná,
olej olivový,
sůl,
kmín mletý,
voda,
olej,
sýr mozzarella,
parmazán,
pórek,
rajče,
koření pizza,
kečup sladký,
olivy,
česnek
Komentáře (16)