Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborka (litá na plech)

Hodnocení receptu je 4,3 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 372 kJ /
4 391 kcal
Bílkoviny159,36 g
Tuky33,71 g
Vláknina52,40 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy841,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mísy nasypeme mouku, uděláme v ní důlek, do kterého nadrobíme kvasnice, zalijeme trochou vlažného mléka. Krok 2: Až kvasnice vzejdou, přidáme vejce, nastrouhané brambory, nastrouhanou cibuli, rozmačkaný česnek, rozpuštěné vlažné sádlo, sůl, pepř a majoránku. Krok 3: Vše důkladně promícháme a necháme kynout. Krok 4: Po vykynutí nalijeme na plech, vymaštěný sádlem a necháme ještě vykynout. Krok 5: Pak upečeme dohněda, asi 1 hodinu.

Zveřejněno 12. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborka (litá na plech)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/No6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborka (litá na plech)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/No6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

jé tak to dělávala tchýně :-)):-p:yes:

:-(
asi se to nepovedlo. ;-(

Jestli to nebude lžíce;-)

lenka-m: Taky se mi to moc nezdá ten litr toho sádla.Není to moc:-?:-?:-?:-?

Křepelka 5. 12. 2008 11:13
Jeden litr sádla?

Tématické fráze:
cmunda v troubě, lítá cmunda, lítá buchta, křepelka recept, kynutá bramborka, lité buchty, litý bramborák, buchta bramborka, litá bramborová buchta, kynutá bramborová buchta, bramborová buchta recept, křepelky recept, litina buchta, bramborove buchty, křepelka recepty, bramborová cmunda na plech, bramborová buchta bez kvasnic, cmunda do trouby, bramborova buchta na plech, recept křepelky

Suroviny:
mléko, mouka hrubá, brambory, cibule, česnek, vejce, kvasnice, sádlo, sůl, pepř, majoránka

Přidat fotografie receptu