Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruzi s nivovým bešamelem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 391 kJ /
810 kcal
Bílkoviny37,37 g
Tuky64,57 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 222 mg
Sodík 3,09 g
Sůl7,70 g
Sacharidy18,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pekáček nebo zapékací misku vymažeme máslem a položíme do ní porce omytých a jen velmi slabě osolených ryb, které zalijeme bešamelovou omáčkou. Krok 2: Nivový bešamel si připravíme tak, že rozpustíme lžičku másla, přidáme 15 dkg nastrouhaného sýru niva, přilijeme 1 dl smetany a zahříváme, dokud se sýr teplem nerozpustí. Krok 3: Pak přidáme stroužek naškrabaného česneku, špetku provensálského koření a nalijeme na ryby. Krok 4: Poklademe rajčaty, kousky zelené papriky, přidáme najemno nastrouhanou mrkev, nasekaný kopr a ozdobíme petrželkou. Dáme zapéct do trouby asi na 30 minut. Podáváme s brambory nebo s bílým pečivem.

Zveřejněno 7. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruzi s nivovým bešamelem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E0Z0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruzi s nivovým bešamelem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E0Z0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ryba s bešamelem, pstruh recept, pstruh s bešamelovou omáčkou, ryba v bešamelem, pstruh na provensálském na koření, ryba v nivovém bešamelu, zapekany pstruh ve smetane, nivovybesamel, ryby s bešamelem, provensálský pstruh, rajska s besamelem, ryba s bešamelem, pstruh a provensalske koreni, recepty ryba s bešamelem, pstruh smetana syr, pstruh na provensálském koření, ryba paprika mrkev, bešamel, bešamel sýr

Suroviny:
pstruh, rajče, paprika čerstvá zelená, máslo, sýr niva, smetana sladká, česnek, koření provensálské, petrželka, mrkev, kopr

Přidat fotografie receptu