Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 391 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,37 g |
Tuky | 64,57 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 222 mg |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,70 g |
Sacharidy | 18,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruzi s nivovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Z0
Moje poznámka
Pstruzi s nivovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Z0
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 6 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 6 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 6 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 6 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 6 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 7 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 7 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 7 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 8 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 10 hodinami
Tématické fráze:
ryba s bešamelem,
pstruh recept,
pstruh s bešamelovou omáčkou,
ryba v bešamelem,
pstruh na provensálském na koření,
ryba v nivovém bešamelu,
zapekany pstruh ve smetane,
nivovybesamel,
ryby s bešamelem,
provensálský pstruh,
rajska s besamelem,
ryba s bešamelem,
pstruh a provensalske koreni,
recepty ryba s bešamelem,
pstruh smetana syr,
pstruh na provensálském koření,
ryba paprika mrkev,
bešamel,
bešamel sýr
Suroviny:
pstruh,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
máslo,
sýr niva,
smetana sladká,
česnek,
koření provensálské,
petrželka,
mrkev,
kopr
Komentáře (1)