Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Myslivecké vepřové s mrkví

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 812 kJ /
911 kcal
Bílkoviny104,60 g
Tuky38,34 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 376 mg
Sodík 502 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy30,76 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme najemno a na oleji orestujeme dozlatova, přidáme na kostky nakrájené maso, které asi 3 minuty zprudka opékáme. Krok 2: Osolíme, přidáme směs koření na divočinu, zalijeme trochou vody nebo vývaru a dusíme asi 45 minut. Krok 3: Vydusíme až na tuk, jen velmi lehce zaprášíme moukou, zalijeme troškou vody, aby se udělala šťáva, nikoli však omáčka !!! Krok 4: Ve vedlejším kastrolu rozehřejeme máslo, orestujeme lehce cibuli a vložíme mrkev, nastrouhanou na silnější, asi 0,5 cm plátky. Krok 5: Přidáme bobkové listy a nové koření, sůl, pepř a podlijeme vodou. Krok 6: Necháme dusit, až bude mrkev poloměkká a voda se vydusí. Podáváme s bramborem, přelité masovou šťávou.

Zveřejněno 11. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Myslivecké vepřové s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y9J7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Myslivecké vepřové s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y9J7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřové s mrkví, myslivecká vepřová plec, vepřové v mrkvi, veprovy na mrkvy, veprove na mrkvi, myslivecká plec, vepřové maso s mrkví, mrkev po myslivecku, veprove na mrkvy, myslivecké vepřové plátky, jak dlouho dusit krkovici, divočina na mrkvi, veprova směs s mrkvi, vepřové jako divočina, vepřové v mrkvy recept, vepřová plec recepty, myslivecké vepřového masa, vepřoví na mrkvy, vepřový bok na mrkvy, myslivecká omáčka

Suroviny:
plec vepřová, mrkev, cibule, máslo, pepř, bobkový list, koření nové koření, koření divočina, olej

Přidat fotografie receptu