Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 812 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,60 g |
Tuky | 38,34 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 30,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Myslivecké vepřové s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9J7
Moje poznámka
Myslivecké vepřové s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9J7
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 8 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s mrkví,
myslivecká vepřová plec,
vepřové v mrkvi,
veprovy na mrkvy,
veprove na mrkvi,
myslivecká plec,
vepřové maso s mrkví,
mrkev po myslivecku,
veprove na mrkvy,
myslivecké vepřové plátky,
jak dlouho dusit krkovici,
divočina na mrkvi,
veprova směs s mrkvi,
vepřové jako divočina,
vepřové v mrkvy recept,
vepřová plec recepty,
myslivecké vepřového masa,
vepřoví na mrkvy,
vepřový bok na mrkvy,
myslivecká omáčka
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
cibule,
máslo,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření,
koření divočina,
olej
Komentáře (5)