Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z Romaduru

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 403 kJ /
1 769 kcal
Bílkoviny47,59 g
Tuky167,81 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,51 g
Sacharidy15,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozetřený sýr ušleháme s tukem, přidáme utřený česnek se solí, nastrouhané vejce, jemně nakrájenou cibuli, špetku mleté papriky a pepře. Vše dobře promícháme. Krok 2: Pokud je Romadur příliš méně vyzrálý a tedy příliš tuhý, můžeme přidat trochu mléka.

Zveřejněno 12. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z Romaduru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z8Y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z Romaduru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z8Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Misto rostlineho tuku maslo, trosku kvasnicoveho piva a musim rici, ze to fakt nema chybu.:yes:

Mařenka 8. 5. 2010 15:07
Výborné, odlehčila jsem to ještě náhradou pomazánkového másla za tuk a vypustila cibuli, kterou momentálně nemůžu a bardzo fajne:-D

A tohle taky vypadá skvěle! Smraďošky jsou suprové!:yes::yes:

Tématické fráze:
recepty z romaduru, romadur, pomazánka ze zrajícího sýra, romadur recept, romadur recepty, pomazánka s romadurem, sýrová pomazánka z romaduru, pomazánka z romanduru, recept z romaduru, jihočeský zrající sýr, recepty romadur, pomazánka ze zrajiciho syru, pomaznka z romaduru, tatarak z romaduru, tatarak z romaduru, pomazanka zromaduru, zrající sýr pomazánka, pomazánka ze sýru romadur, pomazánka z jihočeského zrajícího, jihočeský zrající

Suroviny:
sýr romadur, tuk rostlinný, česnek, vejce, cibule, paprika sušená sladká, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu