Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 011 kJ / 1 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,36 g |
Tuky | 100,70 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 10,03 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z nakládaného balkánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkV6
Moje poznámka
Salát z nakládaného balkánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkV6
Nejnovější recepty
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 16 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 1 hodinou
Květákový mozeček
vervla před 1 hodinou
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 4 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 13 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 17 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 18 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 18 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 18 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 19 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 19 hodinami
Tématické fráze:
nakládaný balkán,
balkán a olivy,
balkan olivy,
jak nalozit balkan,
salát z nakldaného balkánu,
nakládaný balkán recept,
balkán s cibulí,
salát s oliv a balkanu,
olivy balkan cibule,
balkany saláty,
salat z oliv a balkanu,
salat z balkanu,
naložit balkán,
recept balkán,
recepty z cukety nakládání čatný,
salát balkán,
nakládané lišky,
nakládaný balkán s olivami,
nakládaný balkán s olivou,
salát sbalkanu
Suroviny:
sýr balkánský,
olivy černé,
olivy s paprickou,
cibule,
česnek,
cibulka jarní,
olej,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
tymián
Komentáře (6)