Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sázavský buřtguláš

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 864 kJ /
924 kcal
Bílkoviny43,97 g
Tuky63,03 g
Vláknina10,85 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 6,41 g
Sůl15,21 g
Sacharidy42,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Salám nakrájíme na kostičky, zelí a papriku nahrubo a cibuli najemno. Rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Krok 2: Pak přidáme nakrájené zelí, papriku, trochu podlijeme a podusíme doměkka. Mírně osolíme, opepříme a okmínujeme mletým kmínem. Krok 3: Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený salám, masox a chvíli dusíme. Krok 4: Nakonec zalejeme zálivkou z předepsaných surovin, a podle množství upravíme hustotu buď přidáním vody nebo solamylu. Podáváme s čerstvými rohlíky.

Zveřejněno 25. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sázavský buřtguláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZzGv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sázavský buřtguláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZzGv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

eraserhead 13. 1. 2012 13:33
magi, 1 polévková lžíce solamylu, 1 lžička glutasolu.
dochutiť a zahustiť sa dá jedlo aj inak
uvariť jednoduché-lacné-chutné jedlo, to je umenie vedieť vnímať chute.

:-O

;-):yes:

:yes::-K...

hezky sladěné...:yes:+3:yes:určitě bych si nabídla...;-)

Tématické fráze:
buřtguláš se zelím, čím zahustit buřtguláš, burtgulas, buřtguláš s mrkví, jak zahustit buřt guláš, buřtguláš recept, buřtguláš s lečem, jak zahustit burtgulas, cim dochutit burtgulas, burt gulas zeli, buřtguláš zelí, buřtguláš s červeným zelím, zahustit buřtguláš, čím zahustit zelí, vuřtgulaš, jak zahustit vuřtguláš, buřguláš se zelím, výborný buřtguláš, čím dochutit buřt guláš, buřtguláš zelí

Suroviny:
salám měkký, zelí červené, cibule, paprika čerstvá červená, masox, sádlo, sůl, pepř, kmín mletý, omáčka sojová, cukr, omáčka worcesterová, maggi, solamyl, glutasol

Přidat fotografie receptu