Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 864 kJ / 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,97 g |
Tuky | 63,03 g |
Vláknina | 10,85 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 15,21 g |
Sacharidy | 42,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Salám nakrájíme na kostičky, zelí a papriku nahrubo a cibuli najemno. Rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli.
Krok 2: Pak přidáme nakrájené zelí, papriku, trochu podlijeme a podusíme doměkka. Mírně osolíme, opepříme a okmínujeme mletým kmínem.
Krok 3: Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený salám, masox a chvíli dusíme.
Krok 4: Nakonec zalejeme zálivkou z předepsaných surovin, a podle množství upravíme hustotu buď přidáním vody nebo solamylu. Podáváme s čerstvými rohlíky.
Zveřejněno 25. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sázavský buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZzGv
Moje poznámka
Sázavský buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZzGv
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 5 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 7 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 12 minutami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 1 hodinou
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 4 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 4 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 4 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 5 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 5 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš se zelím,
čím zahustit buřtguláš,
burtgulas,
buřtguláš s mrkví,
jak zahustit buřt guláš,
buřtguláš recept,
buřtguláš s lečem,
jak zahustit burtgulas,
cim dochutit burtgulas,
burt gulas zeli,
buřtguláš zelí,
buřtguláš s červeným zelím,
zahustit buřtguláš,
čím zahustit zelí,
vuřtgulaš,
jak zahustit vuřtguláš,
buřguláš se zelím,
výborný buřtguláš,
čím dochutit buřt guláš,
buřtguláš zelí
Suroviny:
salám měkký,
zelí červené,
cibule,
paprika čerstvá červená,
masox,
sádlo,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
omáčka sojová,
cukr,
omáčka worcesterová,
maggi,
solamyl,
glutasol
Komentáře (5)