Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 035 kJ / 2 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,48 g |
Tuky | 181,47 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 9,30 g |
Sacharidy | 15,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso si nakrájíme na stejně velké plátky o síle cca 1 cm (6-8 plátků) a prudce je opečeme na trošce oleje a dáme si je bokem. Maso nijak neochucujeme, jelikož se bude dusit v silně kořeněném vývaru.
Krok 2: V hrnci opečeme na kostičky nakrájený uzený špek a jakmile se vyškvaří, vložíme na kostičky nakrájenou cibuli, mrkve a opečeme do zlaté barvy.
Krok 3: Poté přidáme 1 polévkovou lžíci krystalového cukru, 1 polévkovou lžíci rajského protlaku a 3 kávové lžičky koření Divočina. Vše lehce orestujeme a vložíme opečené plátky hovězího masa a zalijeme skleničkou směsi Halali, trošku podlijeme vodou a dusíme při mírném varu, dokud není maso měkké.
Krok 4: Maso poté vyjmeme a silný „ divoký“ vývar rozmixujeme zcela do hladka. Pokud je potřeba jej zředit použijeme na to trochu mléka a ještě zlehka 10 minut provaříme.
Výbornou přílohou je houskový knedlík.
Výbornou přílohou je houskový knedlík.
Zveřejněno 28. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po myslivecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y3r
Moje poznámka
Hovězí po myslivecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y3r
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 1 hodinou
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 11 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 53 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 1 hodinou
Plněné ořechy
Handour před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
Panova před 1 hodinou
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 2 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 2 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 2 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po myslivecku,
hovězi maso po myslivecku,
po myslivecku,
hovězí pečeně po myslivecku,
maso po myslivecku,
hovězí plátky po myslivecku,
hovězí kostky po myslivecku,
plec po myslivecku,
hovezi na halali,
hovězí plátek po myslivecku,
hovezi nudlicky po myslivecku,
recept hovezí po myslivecku,
hovězí po myslivecku s halali,
hovězí kýta po myslivecku,
plátek po myslivecku,
vepřový plátek po myslivecku,
hovezi po,
recepty hovězí po myslivecku,
jeřabiny jedlé,
hovězí pomyslivecku
Suroviny:
hovězí zadní,
koření divočina,
cibule,
mrkev,
špek uzený,
halali,
sůl,
pepř,
cukr krystal,
protlak rajčatový
Komentáře (11)