Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 891 kJ / 2 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,88 g |
Tuky | 103,42 g |
Vláknina | 6,88 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 303,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený dort AMAROUN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlXR
Moje poznámka
Nepečený dort AMAROUN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlXR
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 52 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
amaroun,
nepečený dort s kiwi,
amaroun tupperware recepty,
forma amaroun,
tupperware amaroun,
amaroun tupperware,
amarounová forma,
nepečený dort,
amarounový dort,
nepečený dort ze zakysané smetany a piškoty a ve formě tupperware,
nepeceny kiwi dort,
forma na amaroun,
nepečené dorty,
tupperware amaroun recepty,
amaroun forma,
forma na nepečený dort,
tupperware amaroun recept,
amaroun recept,
nepečený amaroun,
nepečený dort z kiwi
Suroviny:
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
cukr moučkový,
piškoty,
kiwi,
jahody,
želatina
Komentáře (21)