Suroviny
Porce: 1 plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 938 kJ / 5 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,11 g |
Tuky | 175,12 g |
Vláknina | 28,75 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 836 mg |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 841,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cukr, mléko, vejce, olej a vanilkový cukr rozmícháme a přidáváme mouku s práškem do pečiva a všechno prošleháme.
Krok 2: Na plech s pečícím papírem vylijeme 2/3 těsta a do 1/3 co nám zbývá přimícháme kakao a buď vylijeme, nebo dáváme lžící na světlé těsto, aby bylo téměř po celé ploše.
Krok 3: Pak si uděláme polevu/krém:
Nejprve si uvaříme jahodový pudink a želatinovou polevu, necháme úplně vychladnout, pak rozmixované jahody s cukrem + vanilkovým cukrem a vše i se zakysanou smetanou přidáme k pudinku a prošleháme. Krok 4: Nalijeme na upečený moučník, každou porci ozdobíme ovocem (např. jahody + kiwi) a dáme alespoň na hodinu do lednice ztuhnout, pak rozkrájíme.
Nejprve si uvaříme jahodový pudink a želatinovou polevu, necháme úplně vychladnout, pak rozmixované jahody s cukrem + vanilkovým cukrem a vše i se zakysanou smetanou přidáme k pudinku a prošleháme. Krok 4: Nalijeme na upečený moučník, každou porci ozdobíme ovocem (např. jahody + kiwi) a dáme alespoň na hodinu do lednice ztuhnout, pak rozkrájíme.
Zveřejněno 11. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové dvoubarevné pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPy2
Moje poznámka
Jahodové dvoubarevné pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPy2
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 4 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 4 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 6 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 7 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 7 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 8 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 21 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 22 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 22 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 23 hodinami
Tématické fráze:
želatinová poleva,
jahodová poleva,
zelatinova poleva z pudinku,
pudinkove pohlazeni,
jahodová poleva na cheesecake,
jahodová poleva z pudinku,
jahodove moucniky,
dvoubarevná poleva,
poleva zelatinova,
poleva jahodová,
dvoubarevné moučníky,
piskot pudinkove pohlazeni,
dvoubarevna poleva recepty,
jahodová poleva recepty,
dvoubarevný pudink,
dvoubarevne polevy,
dvoubarevné řezy se zakysanou smetanou,
želatinová jahodová poleva,
poleva na jahody,
zelatinova jhodova poleva
Suroviny:
cukr krupice,
mléko,
mouka polohrubá,
vejce,
olej,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
kakao,
mléko,
cukr,
pudink jahodový,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
jahody,
cukr,
poleva želatinová,
voda
Komentáře (7)