Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 136 kJ / 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,56 g |
Tuky | 45,43 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 18,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnND
Moje poznámka
Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnND
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 5 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 5 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 8 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 3 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 3 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 4 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 5 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 5 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 5 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 5 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 6 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 6 hodinami
Tématické fráze:
bratislavská kýta,
omacka z hovezi kyty,
vratislavská omáčka,
bratislavské hovězí maso,
bratislavská omáčka babica,
bratislavská hovězí pecene,
hovezi s omackou,
bratislavka omacka,
bratislvská omáčka,
vepřové s bratislavskou omáčkou,
bratislavská kýta recept,
hovězí omáčka recepty,
hovezi pecene bratislavska,
bratislavská omáčka s hovězím masem,
vratislavska omáčka recept,
bratislavska,
bratislavskaomacka,
bratslavská omáčka,
bratislavslá hovézí,
bratislavská vepřová plec babica
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
sádlo,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
olej,
mouka hladká,
mléko,
citron,
okurka čerstvá
Komentáře (19)