Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bermská mísa z jednoho hrnce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 122 kJ /
6 004 kcal
Bílkoviny206,08 g
Tuky527,14 g
Vláknina54,50 g
Cholesterol 781 mg
Sodík 17,75 g
Sůl43,81 g
Sacharidy67,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na nudličky a podusíme na sádle, přidáme kyselé zelí s jalovcem, promícháme a zalijeme vínem a vodou. Přidáme slaninu, vepřová žebírka, nebo ramínko, přikryjeme poklicí a zvolna vaříme asi 1 1/2 hodiny. Asi 20 minut před ukončením přidáme klobásu a prohříváme. Krok 2: V jiném hrnci v neslané vodě vaříme uzený hovězí jazyk a uzené vepřové nožičky. Hovězí maso se zeleninou vaříme také odděleně. Všechny druhy masa nakrájíme na porce a rozložíme na zelí.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Poznámka autora toprecepty.cz

Podáváme s brambory, až pro 8 osob.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bermská mísa z jednoho hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bermská mísa z jednoho hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty z jednoho hrnce, z jednoho hrnce, vaříme v jednom hrnci, vaříme z vepřového masa, vepřové nožičky, veprovy jazyk recept, recepty do jednoho hrnce, recepty pro jeden hrnec, vaření v jednom hrnci, vaření z jednoho hrnce, vepřové nožičky recept, uzený vepřový jazyk, vaření v jednom hrnci recepty, vepřový uzený jazyk, vaříme z vepřového, vepřový jazyk recepty, varime z jednoho hrnce, vaření v jednom hrnci, recepty v jednom hrnci, uzeny hovezi jazyk

Suroviny:
sádlo, cibule, zelí kysané, jalovec, víno bílé, voda, žebra vepřová, slanina anglická, jazyk hovězí uzený, nožička vepřová, klobása, hovězí zadní, celer

Přidat fotografie receptu