Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená manděra

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sidera

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 603 kJ /
2 056 kcal
Bílkoviny85,00 g
Tuky106,60 g
Vláknina32,80 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,00 g
Sacharidy172,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme zvlášť brambory a zvlášť hrách. Krok 2: Brambory rozmačkáme šťouchadlem a přimícháme do nich hrášek. Krok 3: Na cibulce několik minut proškvaříme vařený, na drobno nasekaný, uzený bůček a zamícháme do kaše. Krok 4: Osolíme a opepříme. Podáváme s kyselým zelím.

Zveřejněno 26. 7. 2010

Poznámka autorky sidera

Ujídám i studené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzená manděra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V7qz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzená manděra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V7qz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Vyrábím doma hrachovobramborovou kaši a uzené na cibulce sypu navrch. Tohle bude sympatická obměna, navíc se zelím, mňam :yes:

To už jsem někde slyšela, takové recepty jsou moc fajn:-p:yes:

To by určitě šlo i s cizrnou,dobrý nápad,líbí se mi recept;-)+1:yes:

Tématické fráze:
uzená e-shop, recepty z uzeného, uzena polevka s kyselym zelim, recepty s kyselým zelím, jídlo z uzeného bůčku, vařený uzený bůček se zelím

Suroviny:
brambory, hrách, bůček vepřový uzený, cibule, olej, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu