Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový guláš III.

Dobrý guláš bývá vizitkou každého kuchaře. Důležité je nebát se koření a vyladit chutě tak, aby se dokonale doplňovaly. Určitě se vyplatí připravit guláš den předem, aby se odležel. Pak už si můžete pochutnávat a užívat pochvalu od spokojených strávníků.

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

www.zarovi.cz

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 125 kJ /
1 703 kcal
Bílkoviny168,03 g
Tuky93,12 g
Vláknina19,03 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 2,07 g
Sůl4,85 g
Sacharidy43,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Papriku a rajčata pokrájíme na menší kousky. Krok 2: V kastrolu rozehřejeme olej. Vsypeme maso a opečeme, aby se zatáhlo. Přidáme nakrájenou zeleninu, promícháme a několik minut dál společně restujeme. Krok 3: Základ guláše ochutíme solí, pepřem a kmínem. Přilijeme vývar, přiklopíme poklicí a dusíme, dokud maso nezměkne. Nakonec do guláše vmícháme zakysanou smetanu. Podle potřeby dosolíme.

Zveřejněno 21. 3. 2008

Poznámka autorky www.zarovi.cz

Ideální je vařit guláš v tlakovém hrnci, trvá to asi hodinu. Při použití normálního nádobí je nutné délku varu prodloužit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový guláš III.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RmR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový guláš III.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RmR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Moc dobrý gulášek,jen jsem dala méně smetany,ale bylo to výborné.Dávám bodík a přidala jsem foto.:yes::-p

Tématické fráze:
vepřový guláš s těstovinami, vepřový guláš, vepřový guláš, vepřový guláš recept, domácí vepřový guláš, guláš vepřový, vepřoví guláš, vepřový guláš se zeleninou, tmavý guláš vepřoví, dobrý vepřový guláš, vepřový guláš se smetanou, guláš s těstovinami, tmavy veprovy gulas, vepřový guláš s těstovinou, recept na vepřový guláš, recept vepřovy guláš, jak uvařit vepřovy gulaš, recepty veprovy gulas, guláš s těstovinami recept, veprovy gulas z testovinami

Suroviny:
maso vepřové, cibule, česnek, paprika, rajče, olej, vývar hovězí, sůl, kmín celý, pepř, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu