Postup přípravy
Krok 1: Vše rovnáme na mísu, jak nás to napadne.
Zveřejněno 31. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dědova mísa aneb když je lenivo dělat chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27Bz
Moje poznámka
Dědova mísa aneb když je lenivo dělat chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27Bz
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 4 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
když se přesolí guláš,
když přesolim,
když zhořkne omáčka,
když přesolim omačku?,
jak se dělají chlebíčky,
chlebičky,
když přesolím guláš,
co dnes dělat,
lenivo,
když zhořkne guláš,
když zhořkne polévka,
když guláš zhořkne,
přesolim omáčku,
když se přesolí omáčka,
dědova bašta,
co kdyz zhořkne paprika,
když se přesolí,
co delat,
salámové mísy,
salámové mísy v chlebu
Suroviny:
sýr hermelín,
paprika sušená sladká,
párek debrecínský,
salám trvanlivý,
vejce,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
okurka čerstvá
Komentáře (15)