Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí čína = červená

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka30 Lenka30

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 874 kJ /
926 kcal
Bílkoviny118,15 g
Tuky38,76 g
Vláknina1,71 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 841 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy25,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme olej, kečup, sójovou omáčku a koření na čínu.
Tuto směs mícháním spojíme a přidáme na nudličky nakrájené maso.
Zakryjeme fólií a dáme aspoň na hodinku do ledničky. Krok 2: Rozpálíme pánev a vložíme celý obsah misky.
Promícháváme a když je maso zatáhlé, přidáme zeleninu (nerozmrazenou).
Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 10 min. Krok 3: V hrnečku si v trošce vody rozmícháme Solamyl a přilijeme ke směsi. Krok 4: Provaříme asi 5 min a odstavíme.

Podáváme s rýží nebo čínskými nudlemi. Dobrou chuť :)

Zveřejněno 12. 8. 2010

Poznámka autorky Lenka30

Já ji nepřisoluji, ale to je podle chuťi.Když ji dělám tak mi manžel zdůzaznňuje"tu červenou" :-)))

Koření je trošku pikantní, pokud budou jíst i děti, tak 1/2 lžičky, jinak mi to děti nejí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí čína = červená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wKJM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí čína = červená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wKJM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Jedlo je vynikajúce. :yes: Dala som menej sójovky, zdalo sa mi, že je to veľa kvôli soli. Ale slané to nebolo, takže pomer v surovinách sedí. Inak všetko som robila podľa postupu. Skutočne výborné.;-)
hlavne vsechni z prasku(neregistrovaný): Mrazená zelenina môže byť oveľa kvalitnejšia, ako čerstvé suroviny, ktoré sú dlhodobo skladované v chémiou udržiavaných skladoch. Mrazenie je najšetrnejší spôsob uskladnenia zeleniny.

No nevim, ale na obrazku moc cervene nevypada a moso asi nebude kureci, ale spis veprove

hlavne vsechni z prasku 28. 11. 2012 09:22
skoda, ze si neudelas trochu casu a nepouzijes cerstve suroviny..

Jitko doufám že bude chutnat jako nám ;-) :-)

Lenko, čína vypadá nádherně hned dnes jí vyzkouším a dávám kladné hodnocení ;-)

děkuji :-K Mirko-je to na chuťi a samozřejmně je to ta malá,ono to možná vypadá hodně ale není jí tolik :-) jestli to vyzkoušíš,tak napiš výsledek,děkuji :-)

:-p:-p+3

Lenko:-) jídlo máš pěkně barevné.Je fakt,že čína je vděčné a rychlé jídlo a co rodina,to jiný chutný recept;-).Jen mě trochu zaráží půl lahvičky sojovky.Já vím,že máš na mysli tu malou,ale i tak mi to přijde nezdravě hodně:-/.Ale proti chuti,žádná;-).

to vypadá moc dobře:yes::yes::yes:

Hmm, vypadá to moc dobře:-p:yes:

Tématické fráze:
kuřecí čína, čína z kuřecího masa a zeleniny, marináda na cinu, čína pro děti, kuřecí čína pro děti, marináda na kuřecí cinu, kuřecí čína recept, kuřecí čína na zelenině, kuřecí čína bez zeleniny, čína z mražené zeleniny, čína kuřecí, mražená zelenina na čínu, červená čína, červená čína recept, čína z kuřecího masa a mražené zeleniny, čína z kuřecího masa, čína marinada, čína z kuřecího, kurecicina, kuřecí čína s ananasem

Suroviny:
maso kuřecí, směs zeleninová mražená, solamyl, marináda, kečup sladký, olej, koření čína, omáčka sojová

Přidat fotografie receptu