Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 299 kJ / 72 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 0,40 g |
Vláknina | 6,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pz2z
Moje poznámka
Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pz2z
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 5 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Tématické fráze:
patizonový nákyp,
patizonový koláč,
patizon ryba,
nakládaný patizon,
patizon nakladany,
nakládaný patizon v oleji,
nakládané patizony v oleji,
nakladane patizony recept,
treska filet z patizon,
salát s patisonem,
nakladana zelenina-patizon recept,
patizon žlutý příprava,
žlutý patizon,
"nakládaný patizon",
patizon recepty,
cuketovo bramborové placky,
pangasius cuketa,
hrubozrná hořčice
Suroviny:
filety ryby pangasius,
žlutá cuketa,
cuketa,
patizon,
mrkev,
olej olivový,
smetana,
hořčice hrubozrnná,
sůl,
pepř
Komentáře (9)