Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie299 kJ /
72 kcal
Bílkoviny2,30 g
Tuky0,40 g
Vláknina6,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 121 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety pangasiuse osolíme, opepříme a opečeme na másle s trochou olivového oleje a uchováme teplé. Krok 2: Cukety (žlutou oloupeme má tvrdou kůru, zelenou neloupeme) nakrájíme bez jádřinců na kostičky. Krok 3: Patizon také zbavíme kůry a taktéž nakrájíme bez jadřince na kostičky. Krok 4: Mrkve nakrájíme na kolečka. Krok 5: Vše opečeme na olivovém oleji do měkka, přidáme jednu kávovou lžičku hrubozrnné hořčice, 1,5 dcl smetany, osolíme, opepříme a necháme projít varem. Podáváme jako přílohu (teplý salát) k opečeným filetům pangasiuse.

Zveřejněno 24. 8. 2010

Poznámka autora Colombo65

Colombo junior se jen olizoval. Já tuto zeleninu nemusím, ale není důvod potěšit chuťové pohárky jiných.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pz2z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pz2z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

vypadá to moc dobře brzy vyskouším tuhle rybu máme rádi:-K:-8

:yes: ten salát mě láká, ale nemám patizon

ja sice ryby nejim ale na fotce to vypada moc dobre;-)

Krasne fotky, +5. :yes::-K

:-p:yes::yes:

Super :-) ukládám a brzy vyzkouším +3:yes:

Jistě, dle možností ;-);-);-)

No toto??:-O Otto dobrá provokace ve 22.27:-D:-D Dá se nahradit hrubozrná hořčice klasickou plnotučnou? Ještě jsem ji neměla. Recept vypadá úžasně:-p:yes:

:-p:-p:yes:+2

Tématické fráze:
patizonový nákyp, patizonový koláč, patizon ryba, nakládaný patizon, patizon nakladany, nakládaný patizon v oleji, nakládané patizony v oleji, nakladane patizony recept, treska filet z patizon, salát s patisonem, nakladana zelenina-patizon recept, patizon žlutý příprava, žlutý patizon, "nakládaný patizon", patizon recepty, cuketovo bramborové placky, pangasius cuketa, hrubozrná hořčice

Suroviny:
filety ryby pangasius, žlutá cuketa, cuketa, patizon, mrkev, olej olivový, smetana, hořčice hrubozrnná, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu