Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 288 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,17 g |
Tuky | 0,58 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 55,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červené řepy s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYQK
Moje poznámka
Polévka z červené řepy s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYQK
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 44 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 53 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
polévka z červené řepy,
ačokča zavařování,
ačokče,
ačokča recepty,
ačokču,
akčok,
červena řepa v parnim hrnci,
salát z ačokči,
červená řepa s rajčaty,
vyborna polevka z cervene repy,
červená řepa polévka recepty,
akcokca,
zavařování ačokče,
ačokč,
polívka,
ačokča s červenou s červenou řepou,
ačokča polévka s červenou červenou řepou,
ačokča v polévce,
recepty z ačokče,
polévka z červené repy s rajčaty
Suroviny:
řepa červená,
brambory,
protlak rajčatový,
fazole,
ačokča,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř celý,
kmín celý,
cukr,
houby
Komentáře (14)