Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 674 kJ / 3 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,94 g |
Tuky | 152,42 g |
Vláknina | 19,92 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 359,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto na srbský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/00vG
Moje poznámka
Rizoto na srbský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/00vG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 38 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 41 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 18 hodinami
Tématické fráze:
srbské vepřové rizoto,
hospodské rizoto,
srpské rizoto,
srbske rizeto,
vepřové rizoto po srbsku,
rizoto z bůčku,
srbské kuřecí rizoto,
rizoto džuveč,
srbské risoto,
srbské ryzoto,
džuveč rizoto,
srbské rizito,
srbské červené rizoto,
hospodské rizoto recept,
srpske rizeto,
srbskerizoto,
srbský džuveč,
balkanske rizoto,
srpské ryzoto,
srbsky rizeto
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
paprika,
rajče loupané,
sůl,
pepř mletý,
koření čubrica,
rýže,
sýr strouhaný,
zelenina
Komentáře (29)