Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Pajaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 122 kJ /
2 180 kcal
Bílkoviny67,04 g
Tuky18,87 g
Vláknina10,96 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,53 g
Sůl3,90 g
Sacharidy430,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli necháme zesklovatět na oleji a přidáme celou konzervu masa, které vařečkou rozmělníme. Krok 2: Lehce osolíme, opepříme a osmažené maso podlijeme trochou vodou. Přiklopíme pokličkou a po 5 minutách přidáme na proužky nakrájené papriky a rajče. Opět přiklopíme a dusíme, až papriky změknou. Pak ochutíme kečupem. Krok 3: Mezitím si uvaříme tak napůl rýži (cca 15 minut). Krok 4: Potom zcezenou rýži přidáme k masovému základu a dobře promícháme. Krok 5: Nakonec přisypeme nastrouhaný sýr a znovu celé promícháme. Krok 6: Zapékáme ve středně vyhřáté troubě 20 minut. Krok 7: Podáváme s okurkou, okurkovým nebo rajským salátem.

Zveřejněno 31. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/69oQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/69oQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

dobrota:-p:-p:-K

fazolka2009: Určitě by nebylo na škodu. Zkus i s mletým. Já tak někdy dělám i francouzské brambory, nejen s uzeninou, ale právě s mletým masem. . . Proč ne? ;-)

Vypada lakave, jen co pouzit misto konzervy mlete maso?

yanull, moje mamka to tak dělá s tou nevařenou rýží, já se toho bojím, aby se určitě udělala. . . Ale zkusím tedy. ;-) děkuji

Pavli, je to výborná rychlovka, ;-):-p už jsem ji také v časové tísni využila, zkus to někdy udělat s nevařenou rýží vše najednou v troubě, to se mi zdá ještě lepší. :yes:+4

Holky, děkuji, vy mě vždycky potěšíte. . . :-8:-K

Pajajo, to rizoto vypadá moc pěkně a vlhce, nebude to žádná sušinka co lítá rýže z úst:-D a takové my rádi:-p Jen dávám navrch ještě nastrouhaný tvrdý sýr, ale je fakt, že být nemusí. Tohle je dobrá rychlovka, když přijdeš z práce a honem něco k večeři;-) Dávám ti 1. bodík:yes:

Podobně jsem rizoto už dělala a rodince chutnalo.:yes:+2

Tématické fráze:
rizoto s vepřovým masem, rizoto z hovězího masa, rizoto z hovězí konzervy, rizoto s hovezi konzervou, rizoto s vepřovým masem z konzervy, rizoto s veprovym masem a zeleninou, recept na rizoto s vepřovým masem, hovězí ve vlastní štavě, rizoto recept, rizoto z hoveziho, hovězí na štávě, rizoto s vepřovým masem v troubě, rizoto s vepřovým masem video, hovězí ryzoto, kuřecí maso na štávě, rizoto s mletým masem, hovězí ve vlastní štávě recept, maso na stave s ryzi, rizoto s hovězího masa, konzerva hovězí ve vlastní štávě

Suroviny:
maso hovězí, cibule, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, rajče, hrášek, kečup sladký, sýr eidam uzený, rýže

Přidat fotografie receptu