Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné rohlíky na pohoštění

Chystáte párty nebo rodinnou oslavu a přemýšlíte nad pohoštěním? Zkuste připravit tyto plněné rohlíky, které jsou skvělou alternativou k jednohubkám. Chutnají výtečně a úhledně nakrájené řezy krásně ozdobí obložené mísy.

Hodnocení receptu je 5,0 (42×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min + 24 hodin odležení

30 min (30 min příprava, + 24 hodin odležení)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 718 kJ /
1 128 kcal
Bílkoviny10,13 g
Tuky103,90 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špičky rohlíků odřežeme a střídku vydlabeme. Krok 2: Vydlabanou střídku pokropíme trochou mléka, aby změkla. Přidáme změklé máslo a sardelovou pastu a společně dobře promícháme. Krok 3: Umytou kapii nakrájíme nadrobno. Čerstvý hrášek krátce blanšírujeme a zchladíme ve studené vodě. Pokud máme mražený, použijeme ho rovnou, bez úpravy. Krok 4: Zeleninu zamícháme do připraveného krému, osolíme a opepříme bílým pepřem. Takto připravenou pomazánkou naplníme vydlabané rohlíky. Zabalíme je do alobalu a necháme v lednici odležet do druhého dne. Krok 5: Odležené rohlíky krájíme na 1 cm silné plátky a úhledně vyskládáme na talíř či obloženou mísu jako pohoštění.

TIP: Rychlé pohoštění pro návštěvy

Zveřejněno 4. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné rohlíky na pohoštění

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQZ9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné rohlíky na pohoštění

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQZ9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (44)

Dělala jsem je , jsou výborné. I s jinou náplní jsou super.:yes:

CStáňa : Teší ma, že vám chutilo, díky. :-)

Terezko - nebo někdo, kdo jste to dělali: Jak to, že je náplň tak žluťoučká? Podle fotky jsem myslela, že jsou tam vejce, nebo alespoň žloutky....

Simca S.: Simonka, tú náplň zafarbí kapia. Drobno nakrájaná pustí farbivo.;-)

Zobrazit starší odpověď

magdalenka: Ďakujem Magduška.;-):-8

tejaja: Na fotke predsa autorka dotazu vidí, ako to vyzerá - že nič nevylieza, krásne to máš nakrájané...:yes: už som to ako prvá komentovala, ale musím obdivovať zas!

Jarmila::-) Rohlíky nie sú čerstvo vybraté z pece, krájate ich až na druhý deň, sú zabalené v alobale v chlade, takže nič sa nemôže "žvýkat" ani vyliezať, náplň predsa v chlade stuhne. Vy ste nevideli, ako vyzerá maslo vybrané z chladničky ? A keď nebudete mať na to rezanie tupý nôž, tak vám to pôjde jedna radosť. :-D

Jde rohlík dobře krájet? Mám dojem, že se musí rohlík pod nožem "žvýkat" a náplň z toho lézt na všechny strany.

Koubkova: Pravdaže môžeš, je to na tebe. Prípadne by som tam namiesto hrášku dala kukuricu, ak ju môžete.;-)

Koubkova: Jiřinko, klidně odpovím za Terezku, i ona se vyjádří. Dej, co můžeš. Já už tyhle plněné rohlíky dělala i na vánoce, na Silvestra, vždy s jinými náplněmi a je to hodně vděčné :yes::yes::yes::yes:

Mohu vynechat hrášek přítel ho nesmí ,má dnu :-?Místo něj bych dala natě .

spagetka: Laďka ďakujem....som rada, že hosťom chutilo a páčilo sa. ;-)

:-8

Teri, na oslavě se to setkalo s ohlasem a já děkuju, žes mi obohatila nápady na pohoštění ;-):-p:yes:

Jarka, Laďka, som rada, že sa vám tie rožky páčia. Ďakujem. :-8

Tohle jsem přehlédla a ihned ukládám, za pár dní máme oslavu, a hledám jednoduché ale efektní pohoštění. Bodík dávám už předem :-p:yes:

Jeje, tohoto jsem si vůbec nevšimla, moc hezky to vypadá, taková harlekýnská veka v malém vydání :yes::yes:

Všelková Marie: Neviem, či ste si všimli, ale tie rohlíky sú vydlabané a naplnené. Čo by ste chceli s tým zdobiacim sáčkom robiť? Na naplnenie stačí malá lyžička s dlhou rúčkou, náplň sa musí dobre do rožkov utlačiť, to neide zľahka nastriekať.:-)

Všelková Marie 16. 10. 2015 01:40
Já bych asi použila cukrářský pytlík na zdobení bez zdobící špičky.
Jinak bezva.top recepty

:-*Tohle je krásná minivychytávka;-)za kterou ráda přidám:-p+20:yes::-K

Už jsem tento recept dělala. Pro sanžší plnění můžete rohlí, nebo cokoliv jiného překrojit na polovinu. Pak to jde jedna báseň.

Ještě mne napadlo,co použít párty večku z Globu?Ale zase, kdo má tu délku dlabat.:-D:-D:-D

Teri,to je paráda.Je to asi piplačka,než když děláš plněnou veku.Určitě je to mnohem efektnější,hezčí,takové maličké.:-*:-)

:-)výborný nápad, moc hezká fotka:yes:

Moje mamča dělala podobný receptík a musím říct super,vyzkouším ten Váš,díky moc a dávám bodík:yes::-K

Heli, sardelová pasta je tam na dochutenie, takže podľa chuti, len by nemala byť náplň príliš výrazná. Ide to aj bez pasty, kľudne si to môžeš dochutiť podľa seba;-)

Kolik se tam má dát té sardelové pasty? Jde to i bez ní? Děkuji :-)

:-O Terezko to vypadá báječně:yes:+1 a ty barvičky:-p

Také znám recept na plněnou veku, ale menší rohlíky se budou lépe konzumovat. :yes::yes: Krásné to máš ;-)

:-K Tak to je ale požehnaný nápad:-O :yes: +

Moc hezky to vypadá.

Terezko, plnila jsem vždy veky, ale tyto rohlíky jsou velmi sympatické a určitě i chutné, tudíž 11. bodka je tvá. :yes::-K

Terezko, ty máš fakt originální nápady, tak já to teda vyzkouším, zdá se mi to tak jednoduché a fakt efektní:-)

moc pěkné...:yes:+:yes:

Janka, to nevadí, že ich pomačkáš, to musíš urobiť tak či tak...myslím vnútro. Pokiaľ máš na mysli rožok ako taký, tak potom neboj sa, vydlabujem to ostrou lyžicou. Pokiaľ by sa ti trocha pomačkalo, nič sa nestane, keď to vypcháš náplňou, krásne to narovnáš. ;-):-D
Robím aj sendvič, recept tu je, ale toto ma napadlo, keď bolo treba robiť pohostenie na Deň otvorených dverí v škole. To nikto nepotrebuje veľké porcie, len niečo na spôsob jednohubiek, chytiť do dvoch prstov a šup do pusy :-D

To je bezva nápad!!! Já bych jen potřebovala vidět, jak se ty rohlíky zbavují vnitřku, já bych si to určitě celé pomačkala. Asi bych je spíš rozpůlila, vydlabala a pak dala k sobě ty půlky už naplněné.

To je moc hezké, kdybych měla rohlíky jdu na to, takže ukládám:-):yes:+

Terezko, to je hezký nápad :-p - a ta kolečka jsou jak vysoustružená ;-):yes:

Úžasné...:yes::yes::-)

Bezva nápad + 7 :-p

Terezko, to se mi moc líbí:yes:+4

Jako vždy dobrý nápad se cení:-!:yes::-p

Jéééé Tejajo, to vypadá ohromně a já ti dávám 2.bod:yes:

Si kreatívna!
Prečo ma niečo také nenapadlo? Robím iba tie plnené sendviče, ale toto sa mi páči viac! Takže bod!

Tématické fráze:
nápady na pohoštění pro děti, velikonoční pohoštění, originální pohoštění, plněné rohlíky, studené pohoštění, plněné zapečené rohlíky, nápady na pohoštění, plněný rohlík, plněný a zapečený rohlík, ovocné pohoštění, rychlé chutné pohoštění, pohosteni do skolky, pohoštění do školky pro děti, pohoštění pro děti, rychle pohosteni, nápady na rychlé pohoštění, pohoštění, rychlé a chutné pohoštění, recepty na originální pohoštění, zapečený plněný rohlík

Suroviny:
rohlík grahamový, kapie, hrášek, máslo, pasta sardelová, sůl, pepř bílý mletý, mléko

Přidat fotografie receptu