Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 621 kJ / 2 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,68 g |
Tuky | 204,27 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 545 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,66 g |
Sacharidy | 13,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný rybí salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k78K
Moje poznámka
Falešný rybí salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k78K
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 30 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 6 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 9 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
rybi salat z kurete,
rybí salát z kuřecího masa,
kuřecí salát ala rybí,
salát z králičího masa,
kuřecí rybí salát,
králičí salát,
rybí pepřenky,
rybí salát z králičího masa,
rybí salát z králíka,
rybí salát z hub,
co jsou rybí pepřenky,
rybí salát,
kuřecí salát ala ryba,
falešný rybí salát z králíka,
kunjovanka,
výroba rybích pepřenek,
rybí salat s kuřeciho masa,
kureci salat jako rybi,
rybí salát pepřenky,
rybí salát z kuřecího
Suroviny:
maso kuřecí,
majolka,
zelenina nakládaná,
cibule,
mrkev,
voda,
ocet,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř
Komentáře (26)