Suroviny
Porce: téměř 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 899 kJ / 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,49 g |
Tuky | 52,36 g |
Vláknina | 7,81 g |
Cholesterol | 164 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 43,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová polévka z pórku a krup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2W8W
Moje poznámka
Smetanová polévka z pórku a krup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2W8W
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 17 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 21 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 23 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 57 minutami
Jablečná bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 12 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 12 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 13 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 13 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 14 hodinami
Tématické fráze:
polevka z porku,
porek polévka,
polévka z krup,
porek muskatovi,
porek kroupy,
velikonoční polevka z krup,
recepty pórek polévka,
co uvařit s krupa na na brambory,
smetanova polevka z,
recepty z krup porek,
recepty z krup malých,
pórek muškátový květ,
polévka pórek česnek smetana brambor,
polevka s porku,
recepty polévky z porku,
recept kroupy brambory mrkev,
co lze uvařit z krup,
polévka porek,
kroupy k jidlu,
kroupy malé polévka
Suroviny:
pórek,
mrkev,
česnek,
brambory,
masox,
květ muškátový,
sůl,
máslo,
kroupy,
smetana,
bylinky zelené,
klobása
Komentáře (6)