Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 089 kJ / 2 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,96 g |
Tuky | 105,22 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 263,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin na těsto (mouka, cukr, vanilkový cukr, žloutky, sůl a tuk) na vále vypracujeme hladké těsto.
Krok 2: Dortovou formu (26 cm) vyložíme pečícím papírem a těsto do formy vymačkáme. Broskve nakrájíme na plátky a poklademe jimi těsto a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme asi 45 minut při 175°C.
Krok 3: Zatím vyšleháme bílky do sněhu a pak zašleháme marmeládu a moučkový cukr. Až je koláč téměř upečený, vyjmeme ho z trouby, můžeme broskve malinko pocukrovat, na ně rozetřeme připravený sníh.
Krok 4: Dopečeme v troubě při 150°C už jen asi 15 minut.
Zveřejněno 12. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvový koláč se sněhovou čapkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZly
Moje poznámka
Broskvový koláč se sněhovou čapkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZly
Nejnovější recepty
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 16 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na žampionech s krémovou omáčkou
Neregistrovaný před 3 minutami
Banánové lívance II.
Neregistrovaný před 3 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Neregistrovaný před 7 minutami
Krupicová kaše
Neregistrovaný před 9 minutami
Pečené brambory v troubě
Neregistrovaný před 9 minutami
Výborné lasagne
Neregistrovaný před 12 minutami
Hovězí guláš se sušenými houbami
Neregistrovaný před 13 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Neregistrovaný před 15 minutami
Buchta - prošívaná deka
Neregistrovaný před 15 minutami
Hamburská vepřová kýta
Neregistrovaný před 15 minutami
Tématické fráze:
broskvový koláč,
broskvovy kolac se snehem,
sníh na koláč,
meruňkový koláč se sněhem,
broskvový štrudl,
koláč se zapečeným sněhem,
koláč s bílky,
broskvový koláč do dortové formy,
koláč s marmeládou a sněhem,
koláč s broskvemi a sněhem,
broskvovy kolac s marmeladou,
recept na koláč do silikonové formy,
koláč s bílkem,
merunkový koláč se sněhem top recepty,
broskvové řezy ze skořicí a snehem,
broskvovy kolac se snehovou cepici,
broskvový koláč#utm_content=lista,
těsto do formy 26 cm,
recept-koláč s broskvemi a sněhem,
broskvovy kolac bez tuku
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
žloutek,
sůl,
cukr vanilkový,
tuk rostlinný,
bílek,
marmeláda meruňková,
cukr moučkový,
broskve
Komentáře (29)