Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Postup přípravy
Krok 1: Skôr ako začneme pripravíme si vývar z tuniaka. Vo vode uvaríme nasekaného tuniaka, nepridávame žiadne koreniny. Varíme až kým sa tuniak nerozpadne a po uvarení cez plátno precedíme. Necháme zovrieť a pridáme miso pastu podľa chuti. Cca na liter asi tak 100gr.
Krok 2: Pri tom ako sa nám uvaril vývar sme nakrájali riasy a mrkvu na rezance a uvarili v osolenej vode. K vriacemu vývaru pridáme uvarenú mrkvu a riasy, dochutíme soľou a necháme prevrieť. Keď nám polievka vrie okamžite nalejeme do misiek na ryžové rezance a vložíme na kocky nakrájané ryby. Pokým polievka trochu schladne ryba sa uvarí.
Zveřejněno 21. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQEg
Moje poznámka
Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQEg
Nejnovější recepty
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 19 minutami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 1 hodinou
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 6 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 26 minutami
Valašské frgály
Hajcman před 34 minutami
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 1 hodinou
Slávky dušené na víně
sarki před 1 hodinou
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 1 hodinou
Mechový dort (se špenátem)
zuz.anka před 1 hodinou
Vločková kaše s jablíčky
marta117 před 2 hodinami
Hrnkový knedlík s ovocem
Chantalia před 2 hodinami
Dršťková polévka
cejen01 před 2 hodinami
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
Swarofka před 3 hodinami
Tématické fráze:
asiafood,
japonská ryba,
asiafood.cz,
japonska kuchyne recepty,
japonská kuchyně recepty na ryby,
japonská polévka recept,
polévka vo,
japonská lososová polévka,
japonské ryby,
japonské. ryby,
japonska polevka s rybou,
japonská polévka miso recept,
ryby japonska,
japonska kuchyne polevky,
japonská ryba recept,
japonská polévka miso,
japonské mrkvové,
jak japonci vari rybi polivku,
japonská ryba su,
japonska polievka
Suroviny:
pasta miso,
vývar tuňákový,
losos,
tuňák,
ryba máslová,
nudle rýžové,
řasy wakame,
mrkev
Komentáře (10)