Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z václavek s noky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 067 kJ /
255 kcal
Bílkoviny16,67 g
Tuky1,49 g
Vláknina25,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troche oleja opražíme narezanú cibuľu, pridáme narezané podpňovky, podlejeme trochou vody, osolíme, okoreníme a dusíme 20 minút. Krok 2: Pridáme na kocky narezanú paradajku a na rezance narezanú papriku a dusíme spolu ešte 10 minút. Krok 3: Zahustíme múkou rozmiešanou v troche vody a krátko povaríme. Podľa chuti dosolíme a dokoreníme. Podávame s nokami.

Zveřejněno 27. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš z václavek s noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j86P

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš z václavek s noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j86P

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Moooc dobrééé!!:-p:yes:

:-p:-p+9doufám,že porostou:-))dnes jsem našla jen 10 ks;-(

Dík :-K

Jarka, tu je recept : http://www.toprecepty.cz/recept/6518-nokerle/
Tie noky robím cez strúhadlo na halušky, preto sú také malé :-D

hmm určitě brzo uvařím jen co budu mít václavky:yes:

Hned bych si dala:-p:yes:+5

Jasné ;-):-))
Ještě se Teri zeptám na ty noky: máš tady někde recept? A jak se Ti povedly takové drobné? Já když dělám noky, nemám asi tu trpělivost, mám je o dost větší:-8:-8

Jarka, stráviteľné viac či menej, huby máme nesmierne radi komplet :-D:-D:-D zatiaľ chvalabohu nemáme tráviace ťažkosti;-):-D:-D
Ivulinka, neskoro, všetko zjedené :-D:-D:-D

Vypadá to krásně :yes:, i když my děláme z václavek guláš klasický s mletou paprikou a jen z klobouků. Nohy jsou ještě tužší a hůř stravitelné než klobouky.

Otíku, používam vždy celé podpňovky, mám rada tie chrumkavé nožičky ;-) A paprika tam schválne sa nedáva, len zeleninová ;-)

Určitě to bude moc dobré:-p:yes::yes:

Hezké. Hned bych si dal. V lese je jich okolo Brna údajně hodně. Já nožky z václavek nepoužívám,jen kloboučky a pokud možno ty nejmenší (dle foto tam asi nožky václavek budou). No a na to, že to je guláš postrádám mletou červenou papriku - je to úmysl - guláš bez papriky? ;-);-);-)

Aj bysom si s chuťou zakúsla:yes:

Tématické fráze:
guláš z václavek, recepty z vaclavek, václavky recepty, václavky, václavky guláš, gulas s vaclavek, nohy z vaclavek, václavka, nakládané václavky, nožičky z václavek, nožičky václavek, recept z vaclavek, václavky houby, noky, houby vaclavky, polevka z vaclavek, z václavek, omáčka z václavek, gulas z hub, gulas s nokama

Suroviny:
houby václavky, cibule, sůl, pepř, paprika, rajče, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu