Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 385 kJ / 1 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,00 g |
Tuky | 125,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřové kůže vaříme s kořením nejlépe v tlakovém hrnci asi 45 minut.
Krok 2: Z mletého masa si vytvoříme karbanátky, které na oleji usmažíme. Vývar z kůží i karbanátky necháme mírně vychladit.
Krok 3: Pak karbanátky vložíme do vhodné nádoby (pekáček a pod) a zalijeme vývarem. Do vývaru, pokud chceme, můžeme přidat několik namletých kůží, zeleninu apod. Po ztuhnutí krájíme na plátky, můžeme posypat cibulí a pokapat octem.
Zveřejněno 29. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sulc s karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqBv
Moje poznámka
Sulc s karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqBv
Nejnovější recepty
Kuřecí prso, volské oko, pečené celerové hranolky, avokádový dip (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Drůbeží játra "Pendolino"
Přidáno před 2 hodinami
Lososový filet se špenátem v listovém těstě
Přidáno před 2 hodinami
Noky s pestem a tuňákem
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí kousky s paprikami, cuketou a brokolicí
Přidáno před 8 hodinami
Kuře s brusinkami
Přidáno 4. 2. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Nakkikastike aneb Párečková omáčka. Finská verze buřtguláše je jemná a krémová a je ideální rychlou večeří
Snadná a skvělá koprovka podle Anety Vignerové: Domácí knedlík si k ní připravíte do čtyř minut, říká modelka
Dokonalé květákové placičky: Na povrchu jsou krásně křupavé, uvnitř jemné a plné chuti, důležité je správně uvařit květák
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citrónová babeta
Barbados před 9 minutami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 12 minutami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
Neregistrovaný před 16 minutami
Pečené plněné papriky
Neregistrovaný před 21 minutami
Placičky z pekingského zelí
Neregistrovaný před 22 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
stanza před 24 minutami
Fazolový guláš se zeleninou pro vegetariány
Kody74 před 28 minutami
Hrníčková buchta II
Valentinaa před 30 minutami
Andělské řezy
Neregistrovaný před 30 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Neregistrovaný před 32 minutami
Tématické fráze:
sulc recept vepřové,
recepty,
sulc z vepřových kůží,
karbanátky,
recept na sulc,
babicovy dobroty recepty,
jak se dělá šulc,
sulc recept,
vepřový sulc recept,
sulc z vepřové kůže,
sulc,
recept na karbanatky,
dobry sulc,
sulc z králíka,
recepty karbanatky,
sulc z mletého masa,
recept na huspeninu šulc,
recept na vepřový sulc,
zabijačka sulc recept,
sulc vepřové kůže
Suroviny:
kůže vepřová,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
maso mleté,
sůl,
česnek,
majoránka,
vejce,
pepř
Komentáře (30)