Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložený hermelín

Nakládaný hermelín je klasická česká chuťovka. Hodí se na oslavy, nebo kdykoliv jen tak na chuť, případně ho můžete darovat jako jedlý dárek. Aby měl nakládaný hermelín říz, přidáme k němu feferonky a trochu chilli.

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cvrnda cvrnda

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 226 kJ /
1 010 kcal
Bílkoviny72,36 g
Tuky71,06 g
Vláknina6,39 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 4,66 g
Sůl12,00 g
Sacharidy18,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Krok 2: Do sklenice vložíme kousky kapie, kolečko cibule, celý hermelín, posypeme kořením, proložíme plátky česneku a cibule. Vše opakujeme, dokud není sklenice plná. Krok 3: Na závěr vše zalijeme olejem až po okraj. Krok 4: Hermelín necháme odležet alespoň 3 dny.

TIP: Jak naložit kombinaci různých sýrů

Zveřejněno 29. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložený hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gXZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložený hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gXZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Prosím jak dlouho necháváte uležet než se do té dobroty pustíte ??? :-D:-D:-D

Darcek1997: cca3 dny

saurinka:podle mě bude mít hermelín takovou divnou pachuť, nedávala bych ho

saurinka:oliváč určitě chuť nepokazí,ale já bych ho naředila s tím slunečnicovým..samotný bych nedávala..ale to je můj názor;-):-)

nazdáárek :-) chtěla bych se zeptat, jestli je jedno, jakým olejem se hermelín zalije :-8 když chci použít oliváč, nepokazí to nějak chuť hermelínku?:-O dííky moc za názor ;-)

Hermelín má teda grády,něco jako palivec:-Dale jinak:-pfoto a :yes:+4

ja davam v celku av hlavičce je napsáno "počet porcí(kusů)3
tak asi kolyk????

:-p:yes:

J.R. Díky moc.:-K

Hambro, myslím, že záleží na tom, kolik ho chceš mít. Určitě na velkou sklenici aspoň 5 kusů. Mrkni orientačně na některý z podobných receptů;-) U mne plus;-):yes: A určitě pokrájený.

Kolik kusů hermelínu je třeba? V surovinách to není uvedeno. A nakládá se vcelku nebo pokrájený?

Tématické fráze:
naložený hermelín, naložený hermelín recept, jak nalozit hermelin, naložený hermelín recepty, naložení hermelínu, recept na nalozeny hermelin, recepty nalozeny hermelin, recept naložený hermelín, naložené hermelíny, naložený hermelín na gril, hermelín naložený, jak naložit hermelín na gril, naložený hermelýn, naložení hermelín, recept na naložení hermelínu, recepty - naložený hermelín, naložit hermelin, naložene hermelín, recepty na nalozeny hermelin, naloženýhermelín

Suroviny:
sýr hermelín, koření grilovací, tymián, rozmarýn, paprika sušená sladká, koření chilli, cibule, česnek, bobkový list, kapie červená, feferonka, olej slunečnicový

Přidat fotografie receptu