Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelné řízečky

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Hlávku kapusty rozrežeme na polovicu a v osolenej vode povaríme. Potom opatrne vyberieme, necháme odkvapkať a dáme do chladničky vychladnúť, najlepšie je kapustu uvariť deň vopred. Krok 2: Z vajec, mlieka, soli, korenia a múky pripravíme hustejšie cestíčko. Krok 3: Rezne obaľujeme v cestíčku a strúhanke a vyprážame z oboch strán. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom, prípadne tatarkou.

Zveřejněno 3. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelné řízečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZo2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelné řízečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZo2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

:yes: :yes: :yes: :-p

Kel vysmážam (štvrťky), ale kapustu v takejto úprave ma nenapadlo...super recept! +

Tak to může být opravdu dobré:yes:+7

Dobrej nápad a může to být dobré, vyzkouším a letí bodík:yes:;-)

:-O:-p:-K:yes:

to může být moc dobré +1:yes:

to by mě nenapadlo :-D:yes: bodíka a vyzkouším ;-)

no to bych si hned dala:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
kapustove řizečky, zelné recepty, řízečky se zelím, dobré řízečky ze zelí, zelné řízky, šrucha zelná jídlo, zelné

Suroviny:
kapusta

Přidat fotografie receptu