Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 250 kJ / 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,84 g |
Tuky | 15,59 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 16,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka z vepřové kosti s masovými kuličkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2K2
Moje poznámka
Zeleninová polévka z vepřové kosti s masovými kuličkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2K2
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 19 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Tématické fráze:
veprova polevka,
varene veprove kosti,
polévka z vepřové kosti,
vepřová polévka s kostí,
veprove kosti,
polévka z kostí,
polévka z kostí z kotlety,
polevka z kotlety,
vepřová polévka z kostí,
polevka z vepřové kotlety,
dobra veprova polevka,
masové koule do polévky,
vepřové kosti polévka,
polévka s vepřových kostí,
polévka vepřová,
polevka s kosti,
polévka z vepřových masových kostí,
vjetnamská vepřová polévka,
bruselská vepřová líčka,
polevka z veprovych kosti
Suroviny:
kosti vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
cibulka jarní,
kmín celý,
majoránka,
koření nové koření,
sůl,
masox,
vejce,
mouka hladká,
pažitka
Komentáře (7)