Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 218 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 0,27 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí vývar s masem a těstovinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Elo
Moje poznámka
Krůtí vývar s masem a těstovinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Elo
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 2 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 8 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 10 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 13 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 24 minutami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 1 hodinou
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 2 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 4 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 4 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 4 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 4 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
krůtí vývar,
recept krůtí vývar,
krůtí maso s těstovinami,
vývar recept,
vývar z krůtího masa,
vývar,
krůtí polévka,
polévka z krůtích křídel,
krůtí s těstovinami,
kruti polevkova smes,
krůtí vývar recept,
vyvar s těstovinami,
vývar z krutích křídel,
vývar z krutý,
krůtí recepty,
polévky recepty,
polévky vývar,
vývar s tětovinou,
krůtí křídlo polévka,
krůtí směs s testovinami
Suroviny:
cibule,
sůl,
pepř,
mrkev,
petržel,
koření nové koření,
bobkový list,
těstoviny polévkové,
petrželka
Komentáře (5)