Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášovka rychlejší

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 litry

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 038 kJ /
487 kcal
Bílkoviny72,92 g
Tuky6,28 g
Vláknina10,37 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 495 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy32,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si uvaříme vcelku den předem, ne úplně doměkka. Krok 2: Do hrnce na sádlo dáme nakrájenou cibuli na menší kousky, studené maso si nakrájíme na čtverečky a když je cibulka opečená, přidáme a necháme chvíli osmažit. Krok 3: Pak nasypeme pepř, mletou papriku, zalijeme vývarem co jsme vařili maso, přidáme masox, rajčatový protlak, kmín a česnek, paprikový lusk, který pokrájíme na malé proužky a necháme vařit. Krok 4: Později dáme pokrájené brambory na čtverečky jako maso, vhodíme libeček a majoránku, vaříme až brambory změknou a nakonec polévku zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a dosolíme.

Zveřejněno 11. 10. 2010

Poznámka autorky Bibinka

Tak mě to napadlo a gulášovka byla výborná, ten paprikový lusk a protlak jí udělaly ještě lepší chuť než jak jí dělávám běžně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášovka rychlejší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myP0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášovka rychlejší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myP0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (14)

Nadja:Naděnko, to je teda náhoda, mám uvařené maso a zítra jí budu dělat, ještě chci přidat nějakou luštěninu.;-) Ano, je to myšleno tím uvařeným masem dopředu, je pk hotová co by dup:-D

Bibinko, v čem je rychlejší? :-O Nenapadá mne nic jiného, než to, že maso vaříš den předem, ale ten čas je tam stále.

Myšulko, díky, že jsi vyzkoušela a určitě se dobře najíš a když si dáš rohlík nemusíš ani druhé jídlo-zasytí;-) a fotka moc pěkná:yes:

:-K Bib teď jsem dovařila, je moc dobrá, jen jsem nevařila den předem, nestíhám:-( a dala jsem uzenou papriku:yes:
Přadala jsem foto;-)
:-K Díky a teď jdu baštit:yes::-))

:-p Bibi ,uloženo a co nejdřív vyzkouším:yes:+1:-K:-K

nejsme polévková rodina, ale občas vezmeme nějakou na milost ;-)...a tato k nim bude určitě patřit:-p:yes:

Rajčatový protlak a veškeré koření doporučuji nejdřív osmáhnout a až pak zalít vývarem. Koření orestováním uvolní aroma a i protlak je lepší nejdřív orestovat. ;-) Bibinko, souhlas, že paprikový lusk dává polévce znamenitou chuť.:yes: Gulášovku doporučuji zahustit nastrouhanou bramborou a polívčička je :-p. Do gulášové polévky dávám i 1 mrkev a petržel nakrájený na tenka půlkolečka. Posílám +9.:-p :yes:

Zrovna se chystám na gulášovku - vyzkouším tuto.Přidávám bod;-):yes:

:-p šmakézní..a ten vyvedený rohlíček k tomu:-)):yes:

:-p+:yes::yes:

:-p:yes::yes:

Jo, takhle dělám gulášovku, když mi zbyde vařené maso (rajská, koprovka) od nedělního oběda :-p:yes:

polévka se mi moc líbí;-)akorát já bych vynechala masox,když je tam masíčko.;-)+1:yes:

:-p:-p:-p:-pTeda to vypada uzasne uz zase slintam:-8:-Kulozeno na brzke vyzkouseni a bodik leti:-K:yes:

Tématické fráze:
gulášovka, gulášovka recept, domácí gulášovka, recept na gulašovku, gulašovka z konzervy, gulášovka z vepřové konzervy, gulášovka z vepřového masa, gulasovka z veproveho, dobrá gulášovka, výborná gulášovka, recept gulášovka, gulážovka, jak zahustit gulášovku, gulašovka bez masa, guášovka, recept na domaci gulasovku, vepřova gulašovka, gulášovka z vařeného masa, guladovka, gulasovka z hovezi konzervy

Suroviny:
maso hovězí, brambory, cibule, česnek, masox, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, pepř, libeček, kmín drcený, majoránka, mouka hladká, sádlo

Přidat fotografie receptu