Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeský talíř

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

gerhard

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 863 kJ /
1 162 kcal
Bílkoviny159,20 g
Tuky58,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 452 mg
Sodík 3,64 g
Sůl8,40 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Masa okořeníme, plecko dáme do pekáče a po zapečení přidáme i uzené, pomalu dopečeme doměkka. Krok 2: Maso vyndáme, výpek zaprášíme moukou, zalijeme trochou vody. Podáváme s opečenou klobásou, červeným zelím a knedlíkem, nejlépe bramborovým.

Zveřejněno 12. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Staročeský talíř

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r96w

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Staročeský talíř

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r96w

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Tohle je dobrota, občas to dělává babička, když přijedeme na návštěvu ;-):yes:

Tak vcera jsem slysela, ze zadne uzeniny, zadne maso,.. uzene uz vubec ne no a je zde navod, jak neposlouchat lekare, tak pro manzela mozna jo, ale jen tak sem tam, nekdy neco, a pak dlouho nic,,:-!:-?

Je to sice kalorická bombice, ale jednou za čas, trochu zobnout...;-) Přidala jsem fotky včerejšího oběda a bod.:-)

Tenhle recept, to je přesně pro mého manžela ;-) + bod.

Gerharde ty nás zásobuješ dobrůtkami, zasloužený bodík:yes:

Tématické fráze:
selský talíř, staročeské recepty, vepřové maso recepty, selský talíř recept, selsky talir recepty, hlíněné talíře, recerpty, vepřové maso, staročeské recepty sekaná, vepřový talíř, recept na selský talíř, staročeský talíř jaké maso?, masový talíř, recept selsky talir, recepty selský talíř, vepřové, talíř s masem, veprovy talíře, hliněné pekáče, vepřová plec recepty

Suroviny:
plec vepřová, krkovice uzená, klobása, mouka hladká, česnek, kmín celý, sůl

Přidat fotografie receptu