Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 166 kJ / 1 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,51 g |
Tuky | 43,07 g |
Vláknina | 18,55 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 7,25 g |
Sůl | 18,22 g |
Sacharidy | 314,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzové bagety s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B6yx
Moje poznámka
Brynzové bagety s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B6yx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 3 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 3 hodinami
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 3 hodinami
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový řízek
Neregistrovaný před 4 minutami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
Neregistrovaný před 4 minutami
Rychlá kakaová buchta
Neregistrovaný před 5 minutami
Špendlíkový koláč s borůvkami (bez vajec)
Neregistrovaný před 17 minutami
Hrníčková buchta II
Neregistrovaný před 18 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 31 minutami
Bramborové placky plněné brynzou
Neregistrovaný před 32 minutami
Domácí vánočka
Katerinaprecechtelova před 35 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Neregistrovaný před 43 minutami
Croissanty s Nutellou
Neregistrovaný před 48 minutami
Tématické fráze:
omladek,
sladěnka,
bryndzové dukátky,
pečení s omládkem,
sladovit,
kde koupit sladovit,
pečivo s bryndzou,
sladovit recepty,
slané pečivo recepty,
jak dělat bageta,
kde se dostane sladovit,
catheleen,
kde koupit sladenku,
bryndzové pečivo,
na nože 4.díl online,
bagety,
pečené bagetky,
recepty ze sladěnky,
francouzké bagety,
co je to sladenka
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
brynza,
sůl,
cukr,
olej,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (21)