Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 009 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,68 g |
Tuky | 34,96 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vývar s knedlíčky z uzeného jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y599
Moje poznámka
Uzený vývar s knedlíčky z uzeného jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y599
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 18 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejjednodušší halušky/nočky
Evicka348 před 1 hodinou
Medové perníčky
Kremrole před 1 hodinou
Moravské zelí
JuliePetule před 3 hodinami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 4 hodinami
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 5 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 5 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 6 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 7 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 7 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 14 hodinami
Tématické fráze:
uzený vývar,
polévka z uzeného jazyka,
uzený vývar recept,
polévka z uzeného jazyku,
jak dlouho vařit uzený jazyk,
uzene jazyky,
jak dlouho se vaří hovězí uzený jazyk,
uzený hovězí jazyk,
nejlepší uzený hovězí jazyk,
jak dlouho se vaří uzený jazyk,
uzený jazyk,
jak se vaří uzený vývar,
knedlíčky z uzeného masa,
silný uzený vývar,
polévka uzený vývar,
recepty uzený vývar,
uzený jazyk polévka,
uzený vávar,
jak dlouho varit uzeny hovezi jazyk,
hovězí jazyk vývar
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
vejce,
brambory,
nať petrželová,
libeček,
strouhanka,
vývar s uzeného jazyka,
sůl,
pepř
Komentáře (9)