Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 191,20 g |
| Tuky | 10,50 g |
| Vláknina | 13,90 g |
| Cholesterol | 950 mg |
| Sodík | 449 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Telacie držky premyjeme a predvaríme. Nakrájame na pasiky. Na oleji usmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu s cesnakom do sklovita. Pridáme držky a nadrobno nakrájanú zeleninu, koreniny.
Krok 2: Zalejeme vývarom a varíme do zmeknutia cca 60 minut. Nakoniec jemne poprášime múkou. Podávame s knedľou.
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kosher telecí dršťky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7xM
Moje poznámka
Kosher telecí dršťky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7xM
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
vaření drštěk,
jak dlouho vařit drštky,
telecí držky,
hovězí držky,
co jsou držky,
hovezí drštky,
hovězí maso recepty,
jak uvařit drštky,
co jsou hovězí držky,
co jsou dršťky,
co je hovězí držky,
vaření hovězích drštěk,
co to jsou drzky,
dršťky prodej,
co jsou to držky,
jak dlouho vařit držky,
držky prodej,
hovězí držky prodej,
dršťky,
z ceho jsou drzky
Suroviny:
dršťky,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
koriandr
Komentáře (13)
Prečo je teda v názve jedla?
No, předpokládejme, že tele (kráva) bylo poraženo šochetem