Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 633 kJ / 3 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,63 g |
Tuky | 133,58 g |
Vláknina | 36,52 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 423,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXgg
Moje poznámka
Těstoviny s dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXgg
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 53 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 49 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
dýně recepty,
dýně s těstovinami,
zapečené těstoviny s dýní,
zapečená dýně hokaido s těstovinami,
recepty z dýně,
recepty s dýní,
dýně hokaido s těstovinami,
dyne s testovinama,
zapečená dýně s těstovinami,
těstoviny recepty,
testoviny s hokaido,
recepty dýně,
nudle s dýní,
recepty na dýni,
recepty.cz,
dýne s s těstovinami,
hokaido s těstovinami,
recept na dýni,
dýne,
recept dýně těstoviny s tuňákem
Suroviny:
slanina uzená,
olej,
těstoviny,
dýně,
cibule,
česnek,
rajče,
pepř černý,
pasta papriková,
sůl
Komentáře (5)