Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 823 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,15 g |
Tuky | 18,97 g |
Vláknina | 21,83 g |
Cholesterol | 196 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 34,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žaludky v brokolici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/695O
Moje poznámka
Kuřecí žaludky v brokolici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/695O
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 6 minutami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 55 minutami
Club sušenky
Kerstein před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 1 hodinou
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 3 hodinami
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 3 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 3 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 4 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí žaludky,
slepiči žaludky,
recepty na krutí žalutky,
recept z kuřecích žaludků,
recept,slepici,zaludky,
jak dlouho se vari kureci zaludky,
mail patri.com.br loc:cz,
kuřecí žaludky doba vaření,
doba varu kuřecích vnitřností,
jak dlouho vařit kuřecí zaludky,
omacka ze zaludku slepicich,
kuřecí žaludky doba varu,
dančí vnitřnosti recepty,
recept kuřecí žaludky,
pokrm že slepicich zaludku,
jak vypada kuřecí žaludek,
kuřecí žaludky recepty,
jídlo ze slepičích žalůdků,
vařený slepici zaludek,
kuřecí žaludky na pórku
Suroviny:
žaludky kuřecí,
cibule,
brokolice,
paprika čerstvá červená,
pórek,
kmín drcený,
zázvor,
mouka hladká,
smetana,
vývar drůbeží,
pepř,
olej,
sůl
Komentáře (5)