Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chléb s červenou paprikou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 238 kJ /
2 208 kcal
Bílkoviny62,87 g
Tuky42,78 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy381,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekárne dáme tekuté a potom sypké ingrediencie, okrem papriky. Krok 2: Zapneme program SPRINT (pekáreň ETA). Krok 3: Papriku nakrájanú na drobné kocky pridáme až po zaznení signálu, aby sa príliš nerozdrobila.

Zveřejněno 3. 11. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chléb s červenou paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3wWA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chléb s červenou paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3wWA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Zdenička, droždie dávam na samý koniec, teda navrch múky, aby neprišlo do styku so soľou.
Bez ohľadu na druh chleba dodržujem poradie : voda ( alebo mlieko, keď je to koláč ), soľ, olej, potom múky, navrch droždie a prípadné korenie - kmín, semená a pod.

Terezko, když použiješ čerstvé droždí, dáváš ho až na mouku nebo do vody? Dík.:-)

Zajímavý chlebík :yes::yes::yes::-p

Tématické fráze:
domácí pekárna recepty, recepty domaci pekarna chleba, chleb s domaci pekarny s paprikou, domácí chleba s paprikou, pekárna recepty, recepty domácí pekárna, chleb s, jak ozdobit chleba rajčaty a paprikou, co s červenou paprikou, domácí pekárna červená, domácí pekárna - chleba - recepty, recepty chléb do domácí pekárny, chleba z domácí pekárny recepty

Suroviny:
voda, sůl, olej, mouka hladká, mouka celozrnná, droždí čerstvé, paprika čerstvá červená, šalvěj sušená

Přidat fotografie receptu