Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajská polévka s pohankou

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 5 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie303 kJ /
72 kcal
Bílkoviny2,30 g
Tuky0,40 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z tuku a hladké mouky uděláme světlou jíšku, přidáme rajský protlak, rozvaříme, přilejeme vývar a povaříme asi dvacet minut. Krok 2: Přidáme nakrájenou bazalku, osolíme, přidáme cukru podle chuti a ještě chvilku povaříme. Krok 3: Nakonec vložíme uvařenou pohanku.

Zveřejněno 4. 11. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajská polévka s pohankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZz7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajská polévka s pohankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZz7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

JAnko,já jednou dělala pohanku jako přílohu,ale moc nám nejela a já jí udělala moc,tak jsem ji zamrazila a dneska jsem ji objevila a hned vyzkoušela v rajské polévce a je to mňamka...:-p:-D:-D:-D dík za bodík...

Jiřko, jednou jsem to zkoušela a nemělo to chybu. Normálně dávám rýži, nebo vaječné kapání, ale opravdu s tou pohankou super. někdo mi to poradil a bylo to skvělé. Jenže, teď polévky nevařím. Každopádně plus.:yes:

Tématické fráze:
rajská polévka, polévky recepty, rajská polévka recept, pohanka recepty polévky, polévka spohankou, rajská polévka spohankou, rajská polávka pohabnka, rajská polévka s kapankou, kapani z pohankou, rajská polévka z bujonu, rajská polévka pohanma, tomatová polévka s pohankou, tuk ceres diskuze

Suroviny:
tuk, mouka hladká, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, vývar, sůl, pepř, cukr, pohanka

Přidat fotografie receptu