Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka "Mexiko"

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 litry

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 555 kJ /
372 kcal
Bílkoviny10,86 g
Tuky7,76 g
Vláknina10,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,75 g
Sacharidy31,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli na drobno s česnekem na plátky a bobkovým listem, pak přidáme zeleninu spolu s rýží, chvíli osmažíme, zalijeme vývarem a necháme vařit. Krok 2: Za chvíli dáme na drobno nakrájené a sloupnuté rajče, víno, citronovou šťávu podle chuti, Podravku, vaříme dál, dokud není rýže měkká. Krok 3: To pak už jen dáme do polévky nakrájenou šunku na proužky, chvilku převaříme, dáme petrželku a vypneme.

Zveřejněno 15. 11. 2010

Poznámka autorky Bibinka

Polévku mám napsanou dost dlouho ve svých receptech a nikdy jsem jí nedělala, tak na ní přišla dneska řada a polévka nám chutnala, proto jí sem dávám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka "Mexiko"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l7Jr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka "Mexiko"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l7Jr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Mexiko? snad MIXIKO (mix všeho možného a v tomto případě i nemožného) :-//

Bibi ta vypadá dobře:yes:;-):-K

Haloo, Mexičanko, máš to za plus!!:-)):yes:

Tématické fráze:
mexico polevka, mexico mix zelenina recepty, mexico polévky, mexiko recepty, polevka z mexica, citronova polevka mexiko, vanocni hrachova polevka z hoveziho vyvaru, mexiko recept

Suroviny:
vývar hovězí, cibule, česnek, rajče, směs zeleninová mražená, šťáva citronová, víno bílé, bobkový list, podravka, petržel, sůl, olej

Přidat fotografie receptu