Suroviny
Porce: 2.5 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 441 kJ / 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková polévka s květákovým listím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXRP
Moje poznámka
Květáková polévka s květákovým listím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXRP
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 9 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 9 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 10 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 11 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 12 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 13 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 14 hodinami
Tématické fráze:
květáková polévka,
recepr na květákovou polívku,
polévka z chrástu kvėtáku,
květák.listy,
květáková polévka s rajčaty,
květáková polévka labužník,
polivka z kvetakovych listu,
polevka z kvetakoveho listi,
jak zahustovat kvetakovou polevku,
recepr na kvetakovou polevku,
maminčina květaková polévka,
recepty elektrická pánev,
recepty květáková polévka,
polévka květáková se zelím,
květáková polévka kmín,
polevka z kvetakovych listů,
květáková polévka s liszy,
proč jenkvětáková polévka hořklá,
recepty z kvetakovych listu,
listí z kvetáku-omácka
Suroviny:
květák,
mrkev,
celer,
pórek,
masox,
bujón zeleninový,
kmín celý,
pepř,
majoránka,
sůl,
cibule,
olej,
mouka hladká
Komentáře (5)