Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 230 kJ / 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,38 g |
| Tuky | 2,39 g |
| Vláknina | 32,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 583 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 40,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEQp
Moje poznámka
Kuře po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEQp
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 10 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 10 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 10 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 12 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 13 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 13 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 14 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 14 hodinami
Tématické fráze:
tp recepty,
kure po znojemsku,
kuřecí po znojemsku,
kuřecí maso po znojemsku,
králík po znojemsku,
znojemske kure,
kureci znojemska,
znojemska z kurete,
po znojemsku,
kuře znojemská,
kuře po znojemsku,
kuře se znojemskou,
maso po znojemsku,
recepty kure poznojemsku,
recepty kure po znojemsku,
recept kuře po znojemsku,
kuře na znojemsku,
recept na znojemsku,
recepty kure omacky,
recepty tp
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
okurky sterilované,
koření nové koření,
pepř celý,
olej,
mouka hladká
Komentáře (11)
myslím, že by to nemělo chybu